Assemblea General i Calçotada del Casal

En la darrera assemblea del Casal Despertaferro vam decidir d’organitzar per al proper DISSABTE 24 DE FEBRER una ASSEMBLEA GENERAL i una CALÇOTADA oberta a totes les persones sòcies del Casal i dels col·lectius que formen part del projecte.

El motiu és doble:
Per una banda, informar-vos de tota la tasca realitzada aquest darrer any i exposar-vos les línies de treball actuals a curt i mitjà termini, per tal que també hi pugueu dir la vostra i fer-nos arribar propostes. Hem convocat la benvinguda a les 10h i l’inici de l’Assemblea General a les 10:30h

Per altra banda, realitzar una calçotada com a acte de germanor de tota la gent que al llarg de l’any participa de l’espai del Casal, ja sigui directament en les activitats que organitza el propi Casal, o bé en les diferents entitats que en formen part.

En els darrers anys, cada cop som més gent i més col·lectius que hem fet gran aquest projecte, i creiem que és interessant de trobar-nos tots i totes un mateix dia, hora i lloc, per tal de conèixer-nos i intercanviar experiències.

Us adjuntem el cartell de l’acte on trobareu tota la informació.
Podeu anar reservant tiquets a la Taverna, el que ens facilitaria la logística de l’acte.
En acabar la calçotada, també hi haurà festa fins que ens cansem. I, si veniu amb xiquets i xiquetes, veureu que també hi ha preu especial i hi haurà espai perquè puguin passar-s’ho bé.

Esperem que siguem molts i moltes! Reserveu-vos la data a l’agenda!!!!!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *