9 de gener de 2008
Sense categoria
9 comentaris

FESTA

FAIG SEIXANTA-UN ANYS!!!!!!!!

ahir era a Ginebra i no vaig trobar ciber per fer el post del propòsit de l’any,
primera transgressió

DEMÀ HO CONT ALS QUADERNS DE CULTURA DE EL PAÍS

PER MOLTS D’ANYS I BONS LLEGIDORES TOTES!!!!!!

  1. Com que ets una gran màquina de fer posts, segurament no mires mai enrere. Però si per un atzar miressis enrere, sàpigues que et deixo aquest comentari en el dia del teu aniversari. M’acabo d’acabar -si es pot acabar una cosa tal- el teu llibre/roca/esvoranc/sal que tant m’ha emocionat. Em pregunto i em torno a preguntar, on coi era jo, què coi feia jo, aquell 1998 que em va passar per alt aquest fantàstic conte sideral, amb la Deneuve arribant a Son Sant Joan, per només dir allò més fàcil de dir. En fi, que devia dormir a la palla, com sempre.

    Salut.

    RE.

  2. Ara ja tens el tremp i la cara que et toca per ésser gairebé un clàssic, en tots els sentits. De totes formes hem de fer una patena perque tens una testa poderosa i un crani pelat i rodó, d’estampa de moneda romana. Entre Cèsar o gladiador, poeta o Espartacus, potser, fora miques!
    Però com que ets massa modern encara no han fet els motlles del teu prototip transvanguardista i telemàtic. Hauriem de fer.te una estàtua per punyir-te, i llegir-te més. Just són 61 anys. Que els anys, amic, no retin massa.
    els teus fans et saluden, amb el puny clos!!!!!!!!!!!!!!!!
    MOLTS D’ANYS.

  3. Que en facis 61, Biel, vol dir que els anys no empresonen, sinó que empersonen. Molts més i millors anys! I que ens acompanyin per sempre la llegiguera i l’escriguera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!