LA VELOCITAT DEL TEMPS

ESTIC EMPRENYAT. Havia dit en un post de fa no-res (un mes!!!) que escriuria cada dia o quasi cada dia i m’ha passat per damunt un mes damunt sense escriure a l’estimada Plagueta de bord. No estic a bord. Som en un feiner inacabable de coses que em fan passar els dies a la velocitat de la llum (recital Cos a cos amb Pepa López, correcció del meu nou llibre Trèmolo, articles de diari, etc.)

I això de la Plagueta em demostra que tampoc no dedic gaire temps a allò que m’és tan necessari: el soliloqui, la meditació, el badocar, el perdre el temps filant pensament en una llibreta. I això m’ha agradat sempre. Hi ha alguna petita maledicció, maladicció (ai las!) que m’ataca.

Però avui, dia 30 de juliol, torn a emprendre aquest camí d’escriptura plaguetera. Torn a dir que no m’aturaré!

He netejat la meva taula de treball, he comprat tres alfabegueres que em fan companyia, i un llum i una cadira Vassily del magnífic Marcel Brauer (l’he comprada de segona mà! Val una fortuna.). Aquest ambient d’ordre m’ajudarà a posar un poc d’ordre als meus pensaments.

Endavant les atxes!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *