3 de març de 2010
Sense categoria
0 comentaris

JAUME ADROVER: FESTA PER A UN VELL LUITADOR!!!

Me’n vaig a la Setmana del Llibre en Català de Palma per pegar una aferrada pel coll a en Jaume Adrover.
Amb ell he après tantes de coses!
ALEGRIA I JOIA PER UN HOME BO I DE PARAULA, DE LA PARAULA!
——————————————————————
De retorn del fester, de la festassa tota plena d’històrics i no imputats com ha dit en Toni Serra.
Quina alegria repassar la seva biografia per amics delicats i lluitadors que han contat i cantat les seves aventures de Jaume Adrover els temps difícils d’aquell franquisme que per aquí sembla que encara no ha desaparegut.
En temps grisos i oiosos de franquisme seixantí, sense atur fins avui, va fer de director de teatre, de vivificador cultural, de creadors d’aules de novel·la, de poesia i de teatre clausurades per la policia, connexió illenca amb tota casta d’artistes, escriptors i intel·lectuals, impulsor d’un festival de teatre internacional, oxigenador d’una societat podrida, creador de planters de contactes, distribuidor de la cultura del llibre, un home crític, sedassador, lúcid i coratjós. Multiplicaria els qualificatius però crec que aquests donen abastament l’escorç d’un humà al qual sempre estaré agraït. Jaume Adrover encara fa de Palma una ciutat més habitable i a nosaltres més bons i més coratjosos.
Amb l’amiga Carme Nadal hem fet el viatge d’anada i tornada de ca meva i hem rememorat tantes dde coses que podria omplir tres fulls: dos aventurers dins les autopistes del Jaume Mates en temps de penúria i de malevolença, dos riallers i trinxeraires. Gràcies, Carme, per la teva energia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!