22 de març de 2009
Sense categoria
3 comentaris

DUET FANTÀSTIC: IMMA MONTSÓ I JOSEP M.FONALLERES

DEMÀ, 23 DE MARÇ DE 2009, A LES 19 HORES , A LA SALA DE JUNTES DE LA RIERA, C/ MIQUEL DELS SANTS OLIVER, 2 DE PALMA

«ELS ESCRIPTORS ES LLEGEIXEN»

LA MONTSÓ I EL FONALLERES, ES PRESENTARAN UN A L’ALTRE, ES LLEGIRAN UN A L’ALTRE, ENS LLEGIRAN ESCRIPTORS DEL SEU REDOL I PARLARAN AMB ELS LECTORS. UN FESTER!
HI ESTAU CONVIDATS!
——————————————
Diumenge amb sabors de Pasqua. He menjat un cocarroi de ceba a Plaça. El mercat de Santa Maria del Camí té menjues extraordinàries (cames roges, brossat, olives de Sóller, tomàtigues raf, cebes tendres, lletugues exultants, pa d’espelt, etc.)
He llegit diaris a voler, fins embafar-me’n. Bones col·laboracions (J. C. Llop escrivint sobre Mort de Dama uns mots de la veritat, Vila-Matas amb «Els morts» de Joyce / Huston cercant localitzacions per a una narració a Dublin, Andreu Manresa, notari informatiu exacte i detallat, Matias Vallés amb les negretes de la corrupció esmolades, etc.).
Ahir sopar deliciós. Repassarem la funció Mort de Dama i li trobàrem moltes polifonies oblidades. És una funció que fa discutiguera i això sempre és bo en un país tan adormit.
Llegesc embogit una novel·la fascinant: Un llac en flames (Quaderns Crema) del poeta Hilari de Cara.

Caç poetes per telèfon.

  1. BIEL: Ahir jo vaig anar també al macro-mercat de Sanr Maria. No et vaig veure! M’hagués agradat coneixer-te i acrollampar-me
    Vaig menjar coca natural de prebes torrats…no vaig veure el cocarrois de ceba. Al mercadet ecològic de unió de pagesos vaig firar Oli Tres Or de Menorca (de Biel Barceló de Ciutadella, amparat pel Gob).
    I vaig tenir ganes de llegir diaris i llibres. Aquesta fam de lletra que mai minva i engreixa poc. Coindesc amb la teva tria, menys un!
    Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!