PEDRES, MARS, OCEANS

la casa virtual d'un free-lance sense clients, d'un escriptor sense sou i d'un ciutadà sense estat.

ELS MEUS LLIBRES

On mai no creix l’herba. Alrevés. Barcelona. 2015. NOVEL·LA NEGRA

On mai no creix l’herba

 

Una banda de lladres de la Verneda liderada per una noia de vint-i-cinc anys rep un encàrrec molt especial: robar un xalet de la Vila Olímpica. Un home surt de la presó i comença a assassinar homes del temps de TV3 i una banda de neonazis volen segrestar la Moreneta. Tot, un 11 de setembre que durà de corcoll l’inspector Jaume Fuster.

———————————-

Les mans del drac. Llibres del Delicte. Barcelona. 2014. NOVEL·LA NEGRA

Les Mans del Drac_coberta

Sant Jordi coincideix enguany amb el diumenge de Pasqua. En una Barcelona que es prepara per a la gran festa del llibre comencen a aparèixer cadàvers en algunes esglésies i també a les paradetes preparades per a les signatures. Tenen res a veure uns assassinats i els altres? Un periodista cultural, un integrista catòlic apassionat pels exorcismes de Verdaguer i la sergent dels Mossos d’Esquadra Mireia Pla tenen a les seves mans la resolució del que s’amaga a les mans del drac.

Les mans del drac és un thriller que presenta la cara més negra de la festa del llibre a Catalunya amb un Sant Jordi ple de cadàvers, religió i exorcismes.

————————————————————————————–

Badia de Mindelo. Pagès Editors. LLeida, 2014. Premi Joaquim Ruyra (premis recull de Blanes), 2013. NOVEL·LA.

Badia de Mindelo

Tres germans francesos arriben a la ciutat de Mindelo, a Cabo Verde, per assistir a la lectura del testament del seu pare, un important empresari navilier. Del document en depenen molts llocs de feina i el futur de la biblioteca o l’Aliança Francesa. Una editora de Barcelona ho deixa tot per anar-hi a viure seduït per les paraules d’un escriptor que parla amb les balenes. I l’Augusto, un taxista obsessionat per la neteja, té la clau de tot plegat.

XLIX Premi Recvll de Narració «Joaquim Ruyra» 2013

———————————————————————————————–

Nocturn de Sant Felip Neri. Meteora. 2013. NOVEL·LA

Clara Bertran, una noia cega d’una antiga família de l’aristocràcia barcelonina, encarrega a Carles, un escriptor que malviu de la literatura, la redacció d’un llibre, tan curiós com intrigant, sobre un músic de carrer.

Dins els murs d’un casalot medieval de la plaça de Sant Felip Neri, les vides de Clara i Carles, juntament amb la de Franz, el violinista captaire provinent de Sarajevo del qual Clara vol saber la història, s’aniran relligant en un text que és un crit enrabiat de lluita davant les terribles dificultats que algunes persones han de superar senzillament per continuar vivint.

Nocturn de Sant Felip Neri és alhora un retrat crític i lúcid de la ciutat de Barcelona actual i la seva història, una crònica punyent de la tragèdia dels Balcans i una condemna absoluta a qualsevol mena de guerra, passada o per venir.

——————————————————————————————-

El país dels crepuscles. Crims.cat. Alrevés. 2013. NOVEL·LA NEGRA

El país dels crepuscles

Ha començat a arribar el fred a la Vall de Boí. I amb les primeres nevades també ha arribat un assassí implacable que va deixant cadàvers torturats i martiritzats a les esglésies que són Patrimoni de la Humanitat. El comissari Jaume Fuster —un home que no té por de res— haurà de fer front a velles supersticions medievals al mig de la bellesa blanca de la vall, on tot torna, fins i tot els llops. Una novel·la que ens trasllada fins a un dels paratges més bells dels Països Catalans, en un ambient d’intensa gelor nòrdica passada pel sedàs mediterrani i la violència americana.

————————————————————–

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.