A Cerdanyola, també volem viure en un país normal.

Fa pocs dies el President Mas definia els anhels del poble de Catalunya amb la frase “Volem viure en un país normal, i volem viure tranquils”. Aquest anhel,senzill i alhora immens,  avui el tenim molt a prop nostre. La oportunitat de poder construïr un país més just, més democràtic, més pròsper està a les mans del poble de Catalunya, i el camí que hem iniciat arribarà a bon port. Hi arribarem, per que la nostra via ,democràtica i pacífica, és i serà inapelable.

Oposar-se al clam majoritari d´un poble no té cap sentit, i el sentit democràtic acabarà triomfant.

A Cerdanyola, fa força anys que els vots dels qui defensem el dret democràtic a decidir també som àmplia majoria i això ha de ser un motiu més de poder tenir esperances de canvis importants a la nostra ciutat.

Igual que Catalunya aspira a construir un país millor, també Cerdanyola ha d´aspirar a millorar com a ciutat (i són moltes les coses que cal canviar!). Potser ha arribat el moment de trobar espais d´entesa i d´unitat, de saber construïr noves majories, de marcar-nos nous objectius com a ciutat i de (re)tornar a la il.lussió per fer la Cerdanyola que volem. Amb pluralitat, i sense tenir por de la democràcia.

Article publicat al “Cerdanyola al Dia”   gener 2014 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *