Alfons Escoda

Des de Cerdanyola, per Catalunya

16 d'octubre de 2010
Sense categoria
0 comentaris

El Passeig Central de Canaletes

Article publicat al Cerdanyola al Dia

El Passeig central de Canaletes

 

Fa alguns anys que els veïns de Canaletes alertaven del poc ús que es podia fer del Passeig cental de Canaletes: l´asfalt era tan punxegut, que si algú hi queia, segur que es faria sang. Els patins i les bicicletes eren impensables. Un Passeig agradable i espaiós restava sense ús. Feia algun temps que havíem encarregat el projecte de la seva renovació, però ens faltaven els recursos. Aquest any ha pogut ser. I, encara sense acabar, el Passeig ha recobrat vida d´una manera impressionant. Persones grans, que hi passegen segures. Famílies que en gaudeixen amb els nens i les nenes patinant o anant en bicicleta. Un nou espai, redescobert per la ciutat, on s´hi podran fer activitats, fires i espectacles. Un nou espai, a l´ombra dels immensos plàtans, que farà més amable la vida al barri de Canaletes.

N´estic satisfet. El diàleg amb els veïns ha funcionat. Canaletes ha guanyat i Cerdanyola ha millorat. Obres com aquesta, del passeig de Canaletes, et fan carregar les piles per no deixar de treballar per la ciutat, que tots estimem.

Davant d´actuacions com aquesta, i de diàleg positiu amb els veïns i les associacions, la política de xerrameca i d´interessos partidistes, queda tan lluny….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!