Un any després, de nou, ‘En directe al Barnasants’

Exactament, un any menys un dia. El 12 de març de l’any passat tenia papallones a la panxa perquè, després de molts mesos de treball i esforç, arribava l’hora de gravar un disc en directe. Aixoplugat pel festival Barnasants, i per cinc músics fantàstics, vaig actuar al teatre Zorrilla de Badalona, casa meva, vestint d’etiqueta una tria del meu repertori. Aquest divendres, 11 de març, repetiré, més o menys, aquella actuació. Serà al Luz de Gas, també dins del festival Barnasants i també acompanyat d’un fantàstic grup de musics. Us hi vull veure a tots.

Del Zorrilla al Luz de Gas. Del dotze de març de 2010 a l’onze de març de 2011. Del dia en què gravo un disc en directe al dia en què el presento, també en directe. De Barnasants a Barnasants. En fi, que divendres que ve actuo.

Del grup que em va acompanyar l’any passat no hi seràn el saxofonista Martí Serra, per una qüestió de pressupost (què més voldria que poder-lo gaudir un altre cop), i el bateria Xavi Maureta, per una qüestió d’agenda. En el lloc de’n Maureta hi haurà l’Òscar Domènech, tota una garantía. Els demés seràn els mateixos: Joan Motera al contrabaix, Josep Traver a la guitarra i Joan Aymerich al piano.

Convidaré a l’escenari a en Joan Tena. Tot i que en Joan no és ben be un convidat: hem compartit tants escenaris que tenir-lo al costat mentres canto és el més habitual. De fet, des de l’estiu passat estem actuant plegats en concerts de petit format.

Serà divendres que ve, 11 de març, a les 21’30 hores, al Luz de Gas (Muntaner, 248). No hi falteu!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *