El bloc d'en Jordi Martí

President de la Federació de Barcelona de Convergència

30 de maig de 2009
Sense categoria
0 comentaris

VALORS CONTRA MISÈRIES

La bogeria col.lectiva provocada per les victòries èpiques de l’equip de futbol del Barça, la campanya electoral de les eleccions al Parlament Europeu i l’estil governamental del socialisme català i espanyol ens ensenyen, per contrast, les dues cares d’una mateixa moneda: els valors del treball, l’esforç, la lleialtat i el bon patriotisme que defineix el Barça de Guardiola, i l’engany, la frivolitat, la improvisació i la baixesa moral que caracteritza els socialisme governant.

Les victòries del Barça a la Copa, la Lliga i la Champions han servit per posar de relleu l’excel.lència de la gestió esportiva, social i econòmica d’un club, que ens recorda que els catalans podem assolir grans fites si ens ho proposem. Aquests èxits agreugen, per contrast, el lamentable balanç governamental del socialisme que ens atenalla. La llum i la foscor. La il.lusió i la resignació. La llibertat i la dependència. L’excel.lència i la vulgaritat. La sinceritat d’un Guardiola que promet treball i compromís, en contrast amb un socialisme que ens enganya deliberadament amagant l’acord de finançament per després de les eleccions al Parlament Europeu per por a perdre encara més vots. El valor del respecte de Guardiola i la Junta Directiva del Barça per l’adversari, en contrast amb l’insult i el mal estil dels missatges que contenen els vídeos electorals dels socialistes. El valor de la promoció de la salut i la integritat física defensada per Guardiola, en contrast amb la irresponsabilitat de la promoció de la píndola avortiva sense recepta mèdica a l’abast de les menors que ens promet el socialisme. I l’acceptació de les normes i el respecte per l’opinió de l’adversari que caracteritza el capteniment d’en Guardiola, en contrast amb la reiterada impostura de l’alcalde Hereu quan, de nou, ignora el vot de la majoria del Plenari municipal, en el sentit de suprimir els 65 tècnics de barri (comissaris polítics) que volen posar en marxa per infiltrar-se encara més pel territori.

L’èxit blaugrana i del catalanisme que estem vivint és un element més a tenir en compte de cara al gran canvi polític i social que s’apropa a Catalunya, malgrat la crisi econòmica. Aprofitem-lo en positiu, seguint l’estil fresc i innovador de Ramon Tremosa, però no fem el ridícul com el que acaba de fer un diputat socialista que titllava l’èxit del Barça com un altre èxit del Govern de Catalunya
(sic).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!