Jaume Sastre. Vaga de fam (08.05-14-16.06.14)

W. E. Henley: "Som l'amo del meu destí. Som el capità de la meva ànima"

22 de maig de 2014
Sense categoria
0 comentaris

Josep Gomila

  • Estimat Jaume,

    Potser no em recordis ja, som en Josep Gomila Puigserver, vaig ser alumne teu a l’IES Llucmajor entre el 2003 i el 2006. Fores professor meu tan de català com de literatura catalana. Amb tu vaig apendre a estimar la llengua, a trobar-li el gust a la literatura. Sempre recordaré que ens vas fer memoritzar el poema “Súnion” de Carles Riba, que tu m’animares a publicar el meu primer article de premsa sobre l’aigua al Diari de Balears o que probablement tu tens una petita part de culpa de que estudiés ciències polítiques. Això no ho oblidaré mai.
    Però per sobre de totes les coses que ens vas ensenyar hi ha el de valorar la nostra llengua i cultura, el llegat del nostres avantpassats, el llegat que nosaltres podem deixar al nostres fills. Que l’hem de defensar i sobretot estimar.Que hem de saber qui som i d’on venim.
    Ara ets tu qui prediques amb l’exemple amb la lluita que has començat, una defensa aferrissada de la llengua, la cultura, i també dels drets civils. T’has posat al front de la Resistència, tu com a bon professor ens estàs donant una altra lliçó a tots, i nosaltres t’hem de respondre.
    Vull dir-te que tens tot el meu suport, el gest de fortalesa, noblesa i lluita que estàs fent és la mostra més exemplar d’allò que Pere Capellà en deia “La lluita incansable per la llibertat”.

    Molts d’ànims i molta sort Jaume! Estam amb tu!

    “Pensa lluitant, viu estimant, no afluixis mai!”

    Josep Gomila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!