Carta de comiat als vigatans i vigatanes,

Ús escric per acomiadar-me de tots vosaltres com a regidora de l?Ajuntament de Vic. Ara, per mi, es tanca un cicle com a representant vostra a l?ajuntament, i n?inicio un altre, sense deixar de banda el meu treball des de qualsevol àmbit per la independència del nostre país.

Vull donar-vos les gràcies per la confiança que heu dipositat amb mi durant aquest anys. Ha estat un repte  poder portar la vostra veu i defensar els interessos ciutadans com a regidora de la CUP. Un repte que he assumit amb orgull. Hi ha haguts moments difícils i d?altres de molt satisfactoris, però sempre he intentat no perdre l?horitzó dels ideals de la CUP, sense deixar de banda els vostres com a vigatans i vigatanes. He defensat la ciutat, els barris i a les persones, dintre del camí cap a l?alliberament dels Països Catalans.

Però, com he dit a l?inici d?aquest escrit, ara toca deixar pas a altra gent, per part meva, seguir amb nous projectes. Sempre he dit que no sóc política, sinó que faig política, la meva vida professional és de docent i ara toca deixar la vida pública per poder dedicar-me íntegrament a l?ensenyament i a projectes de recerca pedagògica.

Aquests últims dies han sortit notícies d?enfrontaments polítics en el si de la CUP que diuen han estat el detonant de la meva renúncia al càrrec de regidora, la qual cosa vull desmentir d?una forma contundent. La CUP és un partit viu en el qual es debat qualsevol proposta, així que res de sectors enfrontats. La meva renúncia al càrrec és per causes personals i només per això.

Continuaré treballant en labors socials i per la independència, així que ens continuarem veient i trobant, perquè ja sabem que Vic, tot i que ha crescut molt, és com un poble en el que ens coneixem pràcticament tots.

Moltes gràcies per la confiança que m?heu donat. Fins sempre.

Visca Vic i visca els Països Catalans lliures.

Afegeix un comentari