La maniobra.

El darrer dissabte, a Vila-real hi havia una paradeta de Ciudadanos fent-se propaganda i regalant globus, de color carabassa, als xiquets. A Almassora, el poble de la vora, també hi eren. No els vaig veure a ells, però sí els globus que duia un xiquet.

Es veu que ja no hi ha possibilitats d’evitar el rebuig de la població cap al PP. Massa corrupció, massa prepotència, massa inutilitat, massa de tot. Fins i tot els veuen, els del PP als de C’s, com una marca simpàtica. De fet, els darrers anys han estat d’una voracitat esfereïdora. Lladres a tots els nivells, saqueig de tot allò amb què han pogut arramblar. Des de les pensions fins a les despeses de salut, de dependència o d’ajuda al tercer món. I tot amb la més absoluta falta de vergonya. Fins i tot amb aquella prepotència tan espanyola. No hem d’oblidar, però, que els partits polítics no roben. Qui ho fa són les persones. I ara, es veu que hi ha un transvasament de persones del PP fins a Ciudadanos. De manera que, per al futur, per a les properes eleccions, caldria mirar qui dels “nous de Ciudadanos” ja és gat vell en el PP. O en altres partits. Perquè si no anem amb compte, canviarem de color, del blau al carabassa, però no mudarem ni de moliner. No podem oblidar que robar es veu que crea addicció.

Això,si es tornen a fer eleccions; perquè tal i com els està anant a Catalunya, igual ja no en tornen a fer més. Que en temps del Caudillo Franco viu, no se’n feien “per a no dividir”. Robaven els “afectos” i els “desafectos” no podien ni glapir. Més o menys, cap on anem ara.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *