Llarena, no paris, segueix, segueix.

Llarena, ho fas molt bé, no dubtis, no paris per amor de déu, segueix, segueix. No paris amb Montoro, continua i dona-li canya. Segueix amb Rajoy que també prevarica. Continua, cap descans en la missió transcendental de la unitat de destí en «lo» universal. A quins designis et portaran el fervor per la teva amada pàtria?  Ignora el Tribunal de Drets Humans de l’ONU. Ignora els tribunals i les justícies dels estats europeus. No miris la premsa mundial! Continua la teva creuada per Crist ressuscitat i pel regne d’Espanya! La teva fe infrangible en la creu i la fidelitat cega a la corona tindran la merescuda recompensa en el parnàs dels setze jutges del jutjat nazionalcatòlic. Per l’imperi cap a déu. Arriba Espanya!

Llarena nazionalcatòlic, salva la pàtria espanyola, amén.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.