En peu de pau, el poble resistirà per guanyar la República catalana.

El govern espanyol amenaça la República catalana, definia com a «Estat independent i sobirà, de dret, democràtic i social», amb un seguit de mesures repressives sota l’empar de l’article 155 de la seva constitució.

Voldran impedir el control democràtic del territori pel govern i la consolidació de les estructures del nou estat. Previsiblement no els quedaran més recursos que els de la violència, com la desfermada el dia del referèndum de l’! d’octubre i les anunciades ja per les creixents agressions violentes i impunes als Països Catalans de grups d’extrema dreta sota la bandera espanyola.

La resistència de la societat civil a les forces d’ocupació, de forma pacifica, serà clau per guanyar amb plenitud la República catalana. Som un poble En Peu De Pau.

 

En Peu De Pau per estendre i promoure la resistència civil pacífica i no-violenta.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.