Rodamón

Llibertat, justícia, solidaritat

28 d'agost de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Països Catalans independents, dins l’Europa democràtica del segle XXI

Em plau d’iniciar aquest blog nou, tot esmentant el desig profund que sé que compartesc amb moltíssima de gent d’arreu dels Països Catalans -de Salses a Guardamar i de Fraga fins a l’Alguer-.

Precisament pocs dies després de la cloenda de la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada de Conflent, on l’Orquestra de Cambra de Joves Intèrprets dels Països Catalans ha ofert un concert esplèndid, a l’església parroquial de Sant Pere de Prada.

I pocs dies abans que la ciutat de Barcelona s’ompli de gent delitosa de reclamar la independència de Catalunya, en commemorar l’11 de setembre de 2012.

Des de Mallorca estant, també, romanem a l’aguait del que comporta la lluita desplegada per entitats com JUBILATS PER MALLORCA, que fan CAMINS CONTRA MENTIDES, enfrontant-se a les mesures barroeres, insòlites, increïbles, inacceptables, del Govern actual del Partit Popular que presideix l’ínclit José Ramón Bauzá Díaz -el president més renegat que han tengut mai fins ara les Illes Balears i Pitiüses-, representant genuí de la dreta més rància i estantissa d’Europa.

Amb l’eina de la paraula com a instrument de lluita i de combat, a favor de la llibertat, la justícia i la solidaritat -a l’àmbit individual i al col·lectiu-, em pos a fer de rodamón arreu dels Països Catalans, des d’aquest blog modest, on faig comptes d’anar exposant les meves idees, opinions, crítiques, suggeriments, etc. que em vénguin al cap…, segons la lluna i l’humor que em vagin inspirant…

Vull completar, així, els meus espais d’intercomunicació iniciats l’any 1999 a BalearWeb i continuats aquests darrers temps a Sóc un rodamón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!