Drets dels grans primats

respecte del reconeiximent d’uns drets minims per els grans pongids.
   Sense saber ni fins on arriben aquests drets , però suposant que com a mínim els separaran de la resta de fauna salvatge i de granja que habita el planeta, sols puc que expressar la meva alegria , d’un pas en el desenvolupament del home com a especie que quedara marcat en la nostra historia com el dia que es va abolir l’esclavitud o el canibalisme, o el dia dels drets del home, o el dia que varen considerar amb anima la resta de races humanes.
   Es un salt qualitatiu en el nostre desenvolupament, i el primer per que coses com el amor , el sexe, o les relacions de grup deixen d’estar sota la tutela de les religions i passen a ser competència del genetistes que ens explicaran en quina forma estant gravades en el nostre cos.

Afegeix un comentari