EL BLOC DE L'ADRIÀ

"Ningú no estima la seva pàtria perquè és gran, sinó perquè és seva". Séneca.

6.000 euros

Publicat el 25 d'octubre de 2011 per aka61

Resulta curiós veure com la gent, alguna gent, segueix patint de manca de memòria i es deixa conduïr pels efectes piramidals que corren per les xarxes socials.

Aquest matí i amb certa intenció “maliciosa”, m’han enviat un mail on es feia una critica acarnissada d’en Carod-Rovira. La crítica sorgia a partir d’un fet que no es va arribar a produïr. Corria el mes de Març quan es va fer públic que en Carod podía entrar a formar part de la nómina de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona i que el sou era de 6.000 euros.

Doncs be, la información mal informada, ho donava per fet i en el mes d’octubre. Curiós. La procedència del mail….. València. Quins collons he pensat jo. Que em volen dir amb aquestes propagandes?. Al mail original, hi ha qui s’ha dignat afegir. “Vaya pájaro” i “Yo ya lo decía, es un sirvenguenza”. València, Castelló de la Plana. El missatge era i és clar. Desinformar la gent que amb una simple frase mal escrita i amb l’eslogan… “Pasalo, esto lo ha de saber todo el mundo”. La millor forma d’escampar merda. Hi ha por?. Enveja?.

La veritat és que he intentat fer veure als que estaven en còpia a la meva pirámide que allò era tot bazofia barata. Ni en Carod ha estat contractat per un hospital. Ni en tot cas és un ens no públic. I per a més inri, aquesta és una noticia molt antiga. Del mes de Març. Doncs la Font, l’origen, no volia saber la veritat del tot plegat. I que?. M’ha contestat.

Una comunitat que té un aeroport fantasma, que es gasta una fortuna per a fer una esbandida d’aus al voltant d’aquest mateix aeroport fantasma, que té la Caixa del Mediterrani sota els seus auspicis, un Parc temátic ruinós, un pla de costes que fa riure i un macro-complex residencial construit a tocar d’on el seu antic màxim dirigent passava les vacances….. escampa missatgets que no toquen.

La pandereta zona i resona.   

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari