BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

11 de desembre de 2017
0 comentaris

21D – La “gran chapussa nasional” desgarantitzada total.

Només les que siguin les properes eleccions a la República Catalana seran democràtiques, vàlides i amb plenes garanties. CDR*bic

A es eleccions d’aquest 21D malgrat ser unes eleccions forçades pels invasors de Catalunya, aquesta vegada aniré a votar, serem molts, la riuada difícilment es pot controlar, hem arribat fins aquí a batzacades, em resisteixo a claudicar. Som un Poble d’empeus i transformarem l’anhel en realitat.

Volia proposar que anéssim a votar amb un nas vermell de pallasso, perquè creia que la pretensió de Rajoy era una pallassada, tot plegat ho és. Unes eleccions convocades sota amenaces de presó, d’accions armades, amb hostatges de guerra a la presó de forma incondicional, un govern regional destituït, un Parlament legítim i legal també destituït i amenaçat de presó i multes abusives, altres càrrecs a l’exili …

La situació de la darrera batalla ens ha deixat tocats, només ens queda el nas vermell de Pallasso el dia de la votació fantasma, i sobretot mantenir-nos d’empeus, Ara defenso la República i cerco camins per endegar i encarnar el Primer Poder, el legal català.

Mentre jo em lamento o cerco noves estratègies per entomar el relleu del 27 d’octubre i la Declaració, l’enemic està apunt de jutjar Santiago Espot, defensor de la Independència de Catalunya, per això per defensar Catalunya, el jutgen demà dia 12 de setembre de 2017, a l’Audiència Nacional de la capital enemiga. La duresa de l’embat demostrarà la ferma dignitat de Santiago Espot, President de Catalunya Acció.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, membre de CDR*bic, membre de CDR*Berga

La guerra d’Espanya contra Catalunya continua: Ara tenen 4 hostatges i el dia 12 jutgen Santiago Espot. Causa defensar la Independència de Catalunya.

Unim-nos per un Estat Català Independent

COMUNICAT DE PREMSA:

http://www.catalunyaaccio.cat/

informacio@catalunyaaccio.cat

Signeu el Manifest “Tots som Espot!” 

http://historiavibrant.cat/?p=3912

Podeu signar-lo en suport d’en Santiago Espot, president de Catalunya Acció,
que serà jutjat a l’Audiència Nacional espanyola el proper 12 de desembre
per injúries a la Corona espanyola i ultratges als símbols d’Espanya.

——————————–

Catalunya Acció: “El català única llengua oficial en el proper Estat Català independent, com a llengua pròpia i nacional que és dels catalans”

Aportacions econòmiques: http://catalunyaaccio.cat/aportacio.html

Membre/simpatitzant: http://catalunyaaccio.cat/membre.html

Facebook: https://www.facebook.com/cataccio

Web: http://www.catalunyaaccio.cat/

Youtube: http://www.youtube.com/user/catalunyaaccio

Twitter: http://twitter.com/catalunyaaccio

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!