BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

5 de març de 2017
0 comentaris

Catalunya defensa la seva “7 vegades” secular Independència.

L’eterna “Via Espanyola” -L’engany de Patxi López, Aznar, Rajoy …. o sigui de tot Espanya-
Entre Espanya i Catalunya les lleialtats mai han existit. Només hi ha submissió i maltractament i prou.
Ells o nosaltres:
Ells, per ser ells han volgut sempre, i volen ara, sotmetre’ns a nosaltres.
Catalunya no vol sotmetre castellans i espanyols, sols alliberar-nos d’ells per poder ser nosaltres.
Espanya i els espanyols que siguin ells i ens deixin tranquils, que visquin en llibertat sense trepitjar ningú.
El Projecte espanyol passa per sotmetre, absorbir i anular Catalunya.
 
El Projecte català és recuperar la nostra nació, la nostra dignitat, la nostra llibertat plena, fer marxa enrere d’una relació, amb Castella primer i forçada amb Espanya després, que ens ha portat a la ruïna material i espiritual.
Ni igualtat de ciutadans, que mai hi serà, sempre els catalans, a la pràctica, seran considerats ciutadans de segona amb les argúcies legals que els convinguin i que s’inventaran quan vulguin.
Ni reforma d’institucions, que només malden per sotmetre i modificar les institucions catalanes.
La fam fiscalitzadora d’Espanya és insaciable. Espanya no enten la Catalunya lliure, no la pot entendre, no la vol entendre!
Quin és el seu sentit de compartir i de compartir què…?
-El seu sentit de compartir és sotmetre Catalunya a les seves normes i lleis, com el 1714 amb les lleis de Castella, amb les que pretenien fer-nos un favor!? … un favor de mort, persecució de milers i milers de persones, i de robatori secular i un favor d’anul·lació de les nostres constitucions i llibertats. Trist favor farcit d’esclavatge.
Els dos projectes, el català i l’espanyol, s’ha demostrat al llarg de segles, són totalment antagònics, per això “la Castella Gran i la seva Espanya autèntica, no pas l’annexionada” sabent-ho amb precisió sempre ha maldat per destruir i barrar el pas a Catalunya, matar la seva nació com resava el Pròleg del Decret de Nova Planta, quan no a cop de bombes i baionetes a cop de repressions, execucions i lleis, de manera “que se consiga el efecto i no se note el cuidado”.
 
El camí del reeiximent de Catalunya i la garantia de la seva vida en plenitud sols passa per la Recuperació de la nostra Independència.
 
La relació amb Espanya és destructiva per a Catalunya.
No ens convenen ni senats espanyols; ni finançaments espanyols amb els diners i els recursos que abans ja ens ha saquejat; ni refer falses lleialtats trencades; ni diversitat interna que nosaltres ja tenim la nostra de diversitat; ni projecte de futur -que no n’hi ha cap per a Catalunya- sense la Independència plena.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit polític de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-. Membre de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!