BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

28 d'abril de 2016
0 comentaris

Sense por a la DUI perquè és legal internacional i el Referèndum negociat és l’enèssima via morta! DUI ja!

1 vertader procésEl Referèndum és l’enèssima via morta: DUI ja!
.
Parlar d’un Referèndum negociat amb Espanya és una trampa per tres coses fonamentals, primer perquè no ho volen, segon perquè tècnicament amb la Constitución a la ma i amb els procediments necessaris és impossible tirar-ho endavant i tercer -i potser el més important i perillós -és alló que va dir un tal Iglesias parlant amb el Puigdemont ” antes o después … ” o sigui que entraríem en una dinàmica d’anar esperant i esperant l’incompliment final dels espanyols” Srs. Puigdemont, Sr. Romeva i Sr. Junqueras, no juguin aquest joc mortal per a Catalunya! El poble ja va dir el que volia el 9N_2014, vostès compleixin i no juguin jocs espanyols.
.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI, simpatitzant de l’UPDIC de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.
.
PRECIPITEM_6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!