BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

19 de novembre de 2014
0 comentaris

Abans de parlar de llistes úniques s’ha de pactar l’objectiu per la Independència: Ara és l’hora de LA DUI !

 

V

Sr. Mas, President actual de Catalunya: Primer és comprometre’s amb l’objectiu comú i després coordinat-se sense trampes s’assoleix la unitat. 

Un cop cercat, acceptat i pactat l’objectiu comú, ve l’acció comuna o coordinada per assolir l’objectiu acordat i tots aquests elements escrupolosament respectats conformen el que en diem “la unitat” d’acció, d’opinió, d’estratègia. 

És impossible unir o coordinar amb probabilitat d’èxit persones o col·lectius que no comparteixin un mateix objectiu.

1 – La Unitat per la Independència

Abans de la unitat hem de comprometre’ns tots amb l’únic objectiu: La Independència urgent i decidida.

Cal pactar el que volem defensar i com ho defensarem. Si no es pacta primer l’objectiu i l’estratègia per assolir-lo, al primer obstacle venen les divisions, el joc brut, les traïcions i les improvisacions que aboquen el que en diem unitat al fracàs.

Primer és comprometre’s amb l’objectiu comú, després l’acció comuna i coordinada per assolir l’objectiu acordat conforma el que en diem “la unitat” d’acció, d’opinió, d’estratègia, … naturalment!

2 – Les estructures d’estat

Les estructures d’estat fa 30 anys que funcionen a la perfecció llevat de les interferències espanyoles. Només cal canviar de sobirania i millorar-les quan sigui el moment, però ara ja estant apunt i funcionant.


3 – La DUI i els 1.800.000 catalans que han votat “Sí+Sí”

Hem d’exigir al partits independentistes compromís clar amb la DUI en tot moment.

Si volem assolir la Independència el més aviat possible com han exigit amb el seu vot Sí+Sí un 1.800.000 catalans hem d’anar Coordinats tots els independentistes amb un objectiu comú d’entrada, el primer de tot: La Declaració Unilateral d’Independència. Si no és amb aquest compromís no avançarem i es tornarà a fer realitat trista i palpable la “Traïció dels líders catalans”.

4 – A qui hem de votar?

Només hem de votar qui es comprometi veritablement amb la Independència. Tot està a les nostres mans. Si no encertem el vot, perdem la independència.

Jo vaig votar “Sí+Sí” per tant quan torni a votar votaré al que s’acosti amb més dignitat i fermesa al “Sí+Sí” o sigui qui opti de forma oberta i decidida per l’Estat Català independent.
5 – Farien bé els polítics independentistes d’anar junts i coordinats?

Farien molt bé, podrien explicar-ho als seus votants i crec que haurien de cedir el primer lloc a una persona com la Presidenta de l’ANC, no per ser ella com a persona, sinó pel que representa davant dels  1.800.000 catalans que han votat “Sí+Sí” i milers de catalans més que veurien un nou plus de dignitat nacional i d’intel·ligència política.
6 – És molt bo que ja parlem amb seriositat i concreció de la Constitució Catalana del 2014, del procés constituent urgent i immediat, i de les demés opinions de l’article de Jaume López del que n’adjunto un enllaç:

http://www.naciodigital.cat/opinio/9537/llistes/separades/unides/societat/civil

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre d’UPDIC i soci de l’ANC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!