2 d'abril de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Ferit per pilota de goma

Em dirigeixo a vostès per enviar-los les fotos d’un ferit per pilota de goma, degut als incidents de la càrrega policial del dijous 29 de març.

Aquestes fotos són del clatell del meu company, a qui els agents antiavalots dels mossos d’esquadra van disparar per l’esquena.

Ens trobàvem aproximadament a les 20.30 al carrer Consell de Cent, entre Balmes i Enric Granados, tornàvem caminant cap a casa (ja fora de la manifestació i òbviament sense participar en els actes vandàlics), quan totes les persones que es trobaven al carrer Balmes i voltants van començar a córrer en direcció a Enric Granados. Els mossos venien darrere i ens van disparar. Al clatell i al cap respectivament. El meu company va haver de requerir assistència mèdica i trasllat en ambulància. Per sort no va ser res, però va ser un tir directe, i al coll (amb les lesions irreversibles que en poden derivar), cosa que jo diria que és il·legal.

Us prego que en feu difusió, a l’Hospital Clínic (on ens van portar) hi havia com a mínim un parell de ferits més: un per impacte a l’ull i un altre que va haver de saltar a les escales mecàniques del carrer Pelai perquè un mosso l’estava apuntant a menys de dos metres de distància.

Us envio la informació perquè considero que la violència policial s’ha de denunciar, no es justificable per l’acció vandàlica dels altres.

Ariadna Rodríguez Montfulleda, 30 de març del 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!