Uncertainty Principle

"I amb el somriure, la revolta"

29 de juny de 2016
0 comentaris

Badalona: 1 any de govern per a la ciutadania

A Badalona, després de 4 anys de desgovern del Partit Popular a l’Ajuntament, Guanyem Badalona En Comú, ERC-Avancem MES i ICV-EUiA es van posar d’acord per formar un govern compromès amb la transformació social i el procés constituent.

Durant aquest any la regidoria de Serveis Social ha disposat de més recursos que mai incrementant un 40% el seu pressupost, potenciant l’atenció a la infància, a urgències i emergències socials. S’han incrementat els ajuts a menjador en un 300%, amb la consolidació d’una partida de gairebé 2M€, augmentant l’oferta fins a 3.337 beques.

El govern ha reduït els sous de càrrecs electes, eventuals i personal directiu en 330.000€. Un 12% menys que durant el govern del PP.

S’ha marcat com a prioritat l’habitatge dedicant més diners que mai a l’emergència habitacional convocant la Mesa Local d’Emergències, potenciant l’Oficina Local d’Habitatge, avançant cap a la finestreta única i destinant ajuts contra la pobresa energètica i pel lloguer social.

Des d’ERC volem que Badalona sigui una ciutat que avanci sense deixar ningú enrere, posant l’urbanisme al servei de la gent, per aconseguir l’ampliació i millora d’escoles públiques a la ciutat, treballant en un pla de millora de l’accessibilitat als barris amb més pendent de la ciutat, augmentant la dotació del pressupost de manteniment de l’espai públic amb noves brigades d’acció immediata i destinant 270.507€ per microcrèdits i 570.000€ per cofinançar més de 600 nous llocs de treball en un any.

Aquest govern té el compromís per desbloquejar la segona fase dels laterals de l’autopista i reivindicar Badalona en l’Eix Besòs amb aliances estratègiques amb Barcelona, Santa Coloma i Sant Adrià. Molt fet i molt per fer. Continuem…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!