Coca de recapte

El bloc de Ramon Farré Roure

31 d'octubre de 2014
0 comentaris

Més greu encara

ara

El Consell d’Estat del Regne d’Espanya veu el 9N més greu encara que el 9N. Des d’on es parla és decisiu.

Allò que és vist com molt greu a Madrid, per simplificar, no es veu tan greu a segons quins ambients madrilenys, castellans, o andalusos. Es comencen a sentir veus somortes gens amplificades pels mitjans que diuen que si els catalans volen votar que ho facin.

Per descomptat, no és veu gens greu, ans al contrari en moltes cases catalanes, que el que troben greu és que les institucions de l’Estat, atemorides, responguin amb virulència, exagerada i esperada alhora.

L’Estat ara vol protegir els catalans d’anar a votar en condicions no prou rigoroses en la forma i sense suposadament totes les garanties constitucionals, quan el mateix estat prohibeix fer-ho amb totes les garanties constitucionals, emprant lla mateixa Constitució per anar en contra de la voluntat de molts catalans que no volen altra cosa que votar per dir-hi la seva en el debat del futur polític de Catalunya.

A més pressuposen que els ciutadans són menors d’edat que no tenen ni punyetera idea del que es fa el 9N, ni com es fa, ni perquè es fa, ni quines són les garanties existents.

Els qui anirem a votar el 9N a Catalunya ja sabem què fem i quines conseqüències té tot plegat. No cal que el Consell d’Estat ens protegeixi. I els que no aniran a votar també ho saben i tampoc cal que els protegeixi ningú de res.

Tan democràtic és anar a votar com no anar-hi. Ningú no és obligat a res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!