la dona del pescador

marc teixidor | l'escala | l'empordà

16 de novembre de 2007
0 comentaris

Solució amb premi

Un dels problemes amb que es troben pobles eminentment turístics com l’Escala rau en la programació dels actes organitzats des de les diferents àrees municipals. Sovint sentim a dir que es fan poques coses pels ciutadans i els turistes i quan es fan es programen tant justes de temps que, a vegades, es sobreposen les unes amb les altres. Així trobem que s’organitza un concert el dia x del mes de juliol i una funció de teatre el mateix dia i a una hora que t’obliga a escollir entre una o altre activitat, amb el conseqüent enuig de la persona que vol assistir als dos esdeveniments i una lògica pèrdua d’afluència a ambdós actes. Doncs bé, això té solució. I premi.

l’Empresa Inatica.com ,del tarruellenc Rafael Martin (foto), ha desenvolupat una eina de gestió que permet actualitzar en temps real i en línia els diferents actes que s’organitzen des del consistori. D’aquesta manera es té tota la informació necessària i en tot moment per evitar la simultaneïtat d’activitats. Una eina que permet la coordinació de tots els actes que es programen en un municipi determinat. En concret Torroella de Montgrí , consistori que ha implamentat aquest projecte.

Aquesta exel.lent eina que ha estat premiada amb el Premi de Millor Iniciativa en Administracions Locals entregat per la Diputació de Girona dins el marc dels Premis Fòrum E-tech 2007.

Felicitats Rafael!

Ps/ No cal dir que recomano fervorosament el bloc d’en Rafael a totes aquelles persones interessades en les noves tecnològies i , especialment, en el programari lliure

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!