Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

13 de maig de 2016
0 comentaris

El President Puigdemont és un bon gestor i sensat alhora

Carles Puigdemont

Des de la seva designació sobtada i abans d’acabar el termini legal, en Carles Puigdemont, el nostre actual President de la Generalitat, al meu parer, és un bon gestor. L’Artur Mas tenia maneres, però una arrogància contraproduent per ell mateix i per a nosaltres, que sovint donava arguments als seus enemics, tot i que va saber donar la cara quan calia per Catalunya, enmig d’aquesta follia actual.

En Puigdemont vol anar a poc a poc, per assolir la Catalunya que pugui anar per si mateixa. Ara l’hem vist a Londres parlant clar i català de l’actual situació catalana, i com Catalunya mira de fer-ho amb el seu tarannà i estil, no pas com el Govern de Madrid, incapaç de veure més enllà dels seus ulls i la seva visió classista, per no dir una altra cosa encara més grossa.

Un bon gestor, amb sensatesa i tranquil.litat, allò que ens calia, per temps com els actuals. He sentir dir de grosses contra ell, contra nosaltres… Ja sé que s’han sentit sempre, però ha sabut caure bé fins i tot als seus adversaris.

Tinc que dir que no soc cap votant de Convergència, només els vaig votar un cop, durant unes eleccions europees, a l’any 1999, crec que va ser aquell. Per això, la meva visió no és pas la típica d’algú que és un incondicional del seu partit.

Ara llegeixo el llibre de Toni Soler que ens relata els dies del 1931 que va haver-hi la República Catalana d’en Francesc Macià, i vaig veure la pel.lícula 14 d’abril, Macià contra Companys, també amb guió del mateix Soler, i sé que van ser uns dies molt difícils. Ara mateix, no sé si la cosa seria igual, cada època és diferent.

En fi, molta sort al President Puigdemont dins la seva tasca. A Madrid, encara s’ho miren amb perplexitat, i encara més veient que Catalunya va tenir la sort d’evitar eleccions anticipades, però aquí no tenien cap Puigdemont al terrat com a recurs d’emergència. I al PP, no hi veien gens segur que la Soraya pogués fer el mateix paper, encara és molt inexperta i no és el mateix fer-ne d’eficaç ajudant i Cap de Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!