Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

25 de maig de 2015
0 comentaris

CiU no va saber gestionar Barcelona i va perdre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ada Colau va guanyar a Barcelona finalment. CiU no va saber gestionar la seva legislatura i va perdre, per pocs vots, però va perdre. El més important és que va ser un cavaller i va felicitar la guanyadora.

Cal per Barcelona un canvi de model de ciutat, el model turístic actual és esgotat, no és gens confortable pels ciutadans en diversos barris, jo mateix vaig patir aquest problema. No és pas culpa dels turistes, sinó dels barcelonins que van dissenyar malament la ciutat, que té molt atractiu turístic, però tenim que aprendre de ciutats turístiques grans com a París, que vaig visitar l’any 2003, té molts més turistes, però no hi ofeguen els seus habitants, allò era millor gestionat.

Ja sé que l’Ada Colau té que millorar el seu tarannà, ser alcalde necessita una educació com cal, no pas amb modals de taverna, en Xavier Trias va tenir aquesta educació, però els retalls de CiU a la Generalitat i la pujada abusiva de preus del transport va condemnar-lo. També que digui la seva posició davant el procés català. Veurem si quan sigui a la Plaça Sant Jaume prendrà la decisió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!