Per a tots els gustos

La vida és molt complexa. Tot en aquesta vida ho és.

25 de novembre de 2014
0 comentaris

Comentaris meus fins 24-11-2014

FB_20141121_17_44_23_Saved_PictureC__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_B2Rw4OdIAAA7_Cz

Els meus darrers comentaris a Facebook, Twitter i també a Blasting News.

 

–Bona resposta del Polònia davant la denúncia paranoica del PP. I subtil, com sempre. El vídeo autoparòdic era la millor resposta.

–Jo, com a bloguer del mateix VilaWeb (amb el títol “Per a tots els gustos”), condemno de valent l’absurda pretensió de C’s, que si ja diuen bajanades contínuament, tant a Catalunya com a Madrid (em recordo quan li vaig veure discutint amb una del PP català a La Sexta Noche com a nois de col.legi), aquesta ha batut el rècord. La meva solidaritat amb VilaWeb.

–El públic del Nou Camp aplaudeix el vídeo dels gols de Messi, però xiula el President Bartomeu i també en Zubizarreta, per la seva dolenta gestió al Barça.

–S’acaba el partit amb l’exhibició de Messi i un convincent Barça que ha doblegat al difícil Sevilla (5-1). El Nou Camp homenatja Leo.

–Messi fa el 5-1 al minut 80 i el seu tercer gol d’avui, ara amb un tret ras i fort. Grandiós avui. Ara, a batre el rècord de Gerd Müller.

–Un rumor que no coneixia jo, que Planeta tingués també El Periódico de Catalunya com ja tenia fa anys La Razon i l’Avui. Ara, amb la crisi que escapça tots els grups editorials, en Lara fill farà realitat el somni de son pare.

–La meva solidaritat amb ‪#‎VilaWeb‬ per l’absurda petició de C’s al Parlament. Tota la Premsa, catalana o espanyola, va seguir igualment el 9N.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!