Jaume Renyer

per l'esquerra de la llibertat

25 d'octubre de 2010
0 comentaris

Amb Isabel-Clara Simó

Ahir, a la Convenció Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència, Isabel-Clara Simó Monllor (Alcoi, 4 d’abril del 1943) va fer el parlament que més em va agradar.

Potser es pot trobar al facebook o en algun enllaç de Solidaritat, però caldria difondre’l arreu per la seva clarividència argumental i coneixement de la psicologia política autòctona. Parlava dels enemics de la independència (espanyols, autòctons assimilats i catalanistes llepafils) i les diverses etapes del seu comportament a mesura que l’independentisme avança realment. Sóc incapaç de reproduir amb encert allò que ella va dir magistralment, per això demano que es difonguin les seves paraules lúcides, divertides i amarades de patriotisme de veritat (no apte per a impostors sense dignitat).

Post Scriptum, 6 de març del 2017.

Comparteixo l’esperançada actitud crítica d’Isabel-Clara Simó en aqueixa entrevista a Vilaweb d’ahir: “No estic convençuda del procés, no estic convençuda dels mitjans, no estic convençuda del resultat“, però està convençuda de la llibertat del nostre poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!