JORDI CARRERA for NuCCs

Posicions per una Política catalana central amb fonaments.

29 de novembre de 2015
0 comentaris

Han derrotat i collat Catalunya amb les acusacions de corrupció. La darrera part de l’enquesta de la Vanguardia d’avui ho deixa clar.

Penso que la darrera pregunta – quadre de respostes comparatives d’ara amb enquesta anterior a les eleccions del 15 sobre la repercussió de la corrupció o sospites sobre el vot – demostra que els corriments de vots cap a l’esquerra i encara més a l’esquerra, i per això també més gent cap a la dreta, i per tant, la derrota de l’intent viscut i present de consulta, referèndum, autodeterminació i d’independència de Catalunya, s’ha degut a les acusacions i creuada inquisitorial contra la corrupció, des del cas palau fins al cas Pujol, o les acusacions a Mas, Trias, CDC…. d’ara, siguin veritat o siguin mentida.

Aquesta conclusió comporta raonaments i constatació de fets i tendències que espero poder fer. La primera cosa serà poder transcriure ací les preguntes i respostes del darrer apartat de l’enquesta.

Han derrotat als catalans mes dèbils.

Per altra part, els descoberts ara partits del soviet de la CUP, Endavant o Poble lliure i els seu passat i antecedents, la fòbia contra convergent ja la portaven de feia anys i anys. La seva tàctica i feina es explotar les contradiccions socials i el descontentament. Hi deuen ser també el ocupes i tanganaires de carrer de can Vies que varen defensar i ocultar, o el Macabra per a l’enderrocament de fabriques i edificis protegits ?

No son ni catalanistes, ni independentistes, ni socialistes, ni demòcrates, ni treballadors ( economia ).

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!