JORDI CARRERA for NuCCs

Posicions per una Política catalana central amb fonaments.

3 de juliol de 2015
0 comentaris

He votat SI, a la consulta als socis sobre el paper de l’ANC

12.06.15 torn de votació anticipada.- He votat SI en la consulta als socis sobre el paper de l’ANC.
Pregunta: ‘Vols que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?’

Fotos: De 1977 a 2015.
El pacte nacionalista pot ser de President i Govern de CiU i majoria parlamentària amb ERCAssegurar la reelecció del President Mas i la realització del Referèndum sobre la proposta de constitució de l'estat català independent.- No ens podem pas tornar a casar amb Castella.

Una candidatura unitària, oberta, l’única candidatura transversal unitària possible seria la promoguda i formada com a mínim per CDC i ERC. Però si ERC no vol o no pot ser-hi, també podria ho ser una candidatura al voltant de CDC, unitària de la societat, de dretes i d’esquerres, oberta, d’unió del poble,

( Jo la voldria, deia ahir, definida de dretes i d’esquerres, d’unió del poble català, de democràcia i d’economia, de solidaritat nacional catalana i protecció social, d’unió europea, de drets humans, oberta a fer servir la Constitució del 77-78 i l’experiència viva d’aquests 35 anys d’Espanya per justificar i defensar la causa i la necessitat vital de la independència del Principat de Catalunya ara. ) Per tenir seguretat jurídica, reconeixement, plenitud, autonomia independència i autogovern veritables. Una democràcia catalana independent.

De dretes de Dret, per ser amos, sobirans, d’unió del poble, i d’esquerres de Dret, per lluitar contra tot tipus d’injustícies, no robaràs, no matarás,… i tots per dos objectius prioritaris: la democràcia catalana independent i promoure, organitzar i sostenir de forma prioritària la solidatitat nacional catalana, tant pública com provada i associativa dels particulars, per tal que cap persona o família pugui comptar amb els recursos mínims indispensables proporcionals a les seves necessitats en alimentació, habitatge, educació i sanitat.

He llegit els escrits d’en Pere Pugès d’aquests dies passats. Gràcies, matèria gris de l’ACN.

Aquest matí en sentir i veure què havia dit n’Oriol Junquera deia, amb humor : agafem-li el mot, prenem-li la paraula. A tots dos, tres, partits. ANC i Òmnium ja poden començar a convocar reunions i assemblees d’electors independentistes per comarques i territoris per proposar i fer sorgir des de sota els candidats per a les quatre llistes de les circumscripcions de Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona.

He vists i sentits el discurs del President Mas al meeting de CDC del dia 2 a Molins de Rei. Ha revifat la situació. Torna a plantejar i motiva la necessitat de la candidatura unitària de tots el que volem que el 27 S guanyi el SI-SI, la independència. Jo esperava la proposició de CDC amb tota la seva foça per la màxima unió possible donades les circumstàncies, però ja donava per fet que no hi hauria confluència dels catalans per la independència.

“Senyors Mas i Junqueras, els necessitem. Prou d’invents”: he sentit l’editorial parlat de n’Antoni Bassas a l’ARA, 02.07.15. Te raó.

La més ampla unió per la llibertat de Catalunya no es pot pas fer en les posicions d’un front o aliança d’esquerres. Penso que la gran majoria de la gent el que no vol es una revolució.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!