El Campanaret

Un bloc de Gerard Gort

14 de desembre de 2014
0 comentaris

Dietari del procés cap a l’estat propi. Setmana 117

Dimecres 10 de desembre de 2014

Primera reunió discreta entre Mas i Junqueras per intentar apropar posicions. Sembla ser que no s’ha avançat gaire però s’ha decidit intensificar els contactes entre ells i amb altres agents polítics i socials per parlar dels nous passos per fer avançar el procés.

Miquel Iceta, primer secretari del PSC, ha fet avui la seva conferència sobre la situació del país i ha assegurat que “la majoria de catalans no volem la independència” i defensa un nou acord entre Catalunya i Espanya. Iceta ha criticat que el país visqui “atrapat” pel “monotema” del procés sobiranista.

 

Dijous 11 de desembre de 2014

La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, no descarta noves mobilitzacions si no hi ha eleccions plebiscitàries el més aviat possible. Diu que ni contempla la possibilitat que no es convoquin fins al 2016.

 

Divendres 12 de desembre de 2014

Es presenta al Saló del Tinell la plataforma Tercera Via en un acte que ha aplegat bàsicament dirigents del PSC i alguns d’UDC i que insisteix en la idea d’un millor autogovern per a Catalunya però sempre dins d’Espanya.

 

Dissabte 13 de desembre de 2014

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, diu que “no és temps de fomentar aïllaments” i adverteix que la Constitució espanyola “no és cap joguina i no admet bromes ni frivolitats”.

La portaveu de CDC, Mercè Conesa, expressa sobre ERC, que “estem segurs que prendrà una decisió d’altíssima responsabilitat”.

Polèmica per l’acte institucional de la Diada
02.09.2005 | 9.28
A Sense categoria
Dietari del procés cap a l’estat propi. Setmana 71
26.01.2014 | 11.28
A Sense categoria
Dietari del procés cap a l’estat propi. Setmana 83
21.04.2014 | 11.32
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.