Del Sud

Crònica d'un llibre

4 d'octubre de 2011
0 comentaris

‘Bookcrossing’ en la plaça de la Mare de Déu de València

Ja ho teniu tot: data i lloc. El proper divendres, 7 d’octubre, comença la campanya de bookcrossing de Del Sud. El País Valencià al ritme dels Obrint Pas. El primer exemplar serà alliberat en la plaça de la Mare de Déu que, com ja vam apuntar ahir al twitter com a pista, ha estat titllada del “veritable cor de València” per un autor com Joan Francesc Mira.

Així, al llarg de la vesprada, un exemplar de Del Sud apareixerà en aquest lloc emblemàtic i esperarà pacientment que algú l’arreplegue, se l’enduga a casa i, si vol, el torne a alliberar quan ja li n’haja tret tot el suc. Agrairíem, a més, que qui el trobarà ens comentara al twitter (@Del_sud, @antonirubio, @HectrSanjuan), al Facebook o al bloc, què li ha semblat tant el llibre com l’experiència.

La tria de la plaça no ha estat casual. Des de fa uns mesos, aquest lloc s’ha convertit en punt de trobada per a tots aquells que reclamem una manera diferent d’entendre la política i la nostra condició de valencians. La plaça de la Mare de Déu ha estat un clam en favor de la llengua a les escoles i contra la supressió de les línies en valencià, un crit contra la corrupció de la classe dirigent, una batalla per TV3… però també un lloc per a recordar, cada dia tres, aquells que van perdre la vida en l’accident de metro més trist de la nostra història.

Per tot això, hem triat aquest lloc per a fer el primer bookcrossing de Del Sud; amb tot, si us para lluny, no patiu: la iniciativa continuarà durant les properes setmanes!

Us animem a trobar el llibre. Sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!