3 d'abril de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Tot hi suma!

Cada dia corre menys calé per les nostres butxaques (vull dir les dels que tenim butxaques per on no hi corren gaires calés), però no deixarem de fer la revolta per manca de pressupost, oi? Ha nascut, ja fa uns dies, una nova plataforma per finançar projectes lligats al País. Allò del micromecenatge amb llengua i economia pròpia ben embastat. Tot Suma!!!

Tal i com diu la seva plana “La Plataforma catalana per al finançament col·lectiu de projectes de País”. Hi podreu fer aportacions als Correllengües de Mallorca i d’altres zones, ajudar a encendre una Estelada gegant d’espelmes a Tàrrega, deixar alguns pèmpins per tal de publicar un llibre sobre les brometes del Govern de Madrid envers nosaltres i/o dipositar algun euro a les saques d’un parell de discos en procés, el del cantautor Jordi Montañez i el d’Òk! Brigada Internacionau.
Jo us puc explicar un pèl més aquesta darrera empresa. El 2012 vem fer tres balls-concerts per gaudir i fer gaudir de la festa amb elements cantàbiles dels cançoners catalans i occitans. Pels diversos recitals hi vem ser força colla: partint de la base del Conjunt Badabadoc i d’un parell de cantaires occitans de primera, l’Stefano de Lou Seriòl i el Gigi de Niça (Nux Vomica), vem poder fruir de la companyia d’en Joan Garriga (La Troba Kung-fú), en Carles Biano i en Jordi Palau de l’Orxata, la Laia Vaqué de Glissando*, l’Artur Blasco d’el Pont d’Arcalís i de l’Anna Geli i el Ferriol Macip, per exemple.
Bé, si us ve de gust i podeu col·laborar per fer possible el llibre-disc on s’hi reflectirà la feina feta, ja ho sabeu, entreu a www.totsuma.cat i procediu.
Pit i amunt!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!