Albert Ferré

fent camí

28 d'octubre de 2010
Sense categoria
0 comentaris

Un espai anomenat CAM Bernades

Ja fa temps l’espai que ocupava l’antiga masia de Can Bernades era una reivindicació històrica del jovent del poble. Volíem un espai per sentir-nos-el nostre i on hi poguéssim desenvolupar les inquietuds culturals, musicals i de festa que tenim. No demanàvem la lluna, senzillament un espai on fer-hi vida i créixer.

 

Al cap d’uns anys, el Centre d’Assaig Musical de Can Bernades ja és una realitat. Molts hi hem invertit moltes hores i moltes energies. L’hem moblat, li hem donat personalitat i l’hem bastit perquè pugui acollir la millor música, però, sobretot, l’hem adaptat perquè les bandes emergents d’aquest país puguin tenir una sala que els faci d’altaveu. I tot això al mateix temps que Santa Perpètua ja compta per fi amb un espai potent per atraure el jovent del poble i del voltant.

Al CAM hi portem una programació cultural periòdica amb nous grups cada setmana. De moment, els dijous hi fem monòlegs, una activitat que té molt èxit i setmana rere setmana són més les persones que s’hi acosten per fer una copa amb els amics i no parar de riure amb totes les anècdotes que ens expliquen aquesta colla de personatges que es fan anomenar monologuistes.

Les nits dels divendres i dissabtes estan dedicades a la música en directe, i tot seguit s’allarga la festa amb DJs fins a les 5 de la matinada!!!

A més a més, de mica en mica explicarem què fem i què volem fer fora del poble, de moment ja hem signat un conveni amb l’Ajuntament de Manlleu per fer un intercanvi de concerts amb els grups dels bucs de les dues viles, i això només és el principi, perquè ho volem fer amb tants municipis com sigui possible i crear una xarxa arreu del país d’intercanvi de grups de bucs d’assaig!

I com no, la festa ens fa llevar dia a dia, així hem recuperat festes com Sant Joan, la Castanyada… fins hi tot el Barça juga a CAM Bernades!!!

En resum, a CAM Bernades no es tracta de dir què fem sinó de rebre propostes!!! Per això volem lligar tantes activitats possibles com dies té la setmana, organitzar-les conjuntament amb entitats de tota mena.

Hi esteu tots convidats!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!