Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

26 de juliol de 2014
1 comentari

Som Països d’Honorables lladres.

Camps, Canyelles, Pujols, Països Catalans, la nació sencera unida per la corrupció dels seus Honorables lladres electes .

Cal dir que aquí no hi ha més Honorables lladres que els elegits en les urnes i que oficialment gaudeixen del títol i els seus votants.

Parlem de l’últim a la palestra: Tan lladre com qualsevol banquer, però llegislant, donant lliçons a tot hom i manant com a polític i governant tres décades. Per rematar, pontificant  amb la seva fundació com a expresident de la generalitat , quan només era un corrupte monàrquic i catòlic, que robava sense condó.

Allò no declarat i no tributat al fisc és diners públic a la butxaca. Com Al Capone. Les balances fiscals de la família Pujol (“La família” per antonomàsia) no és un tema menor i no podem minimitzar els fets per una causa major, el sacrosant “Procés”, cal afrontar la corrupció vinga d’on vinga justament en benefici del procés.

  1. Aquest corrupte pocavergonya cobra sou vitalici i té varis privilegis que surten dels minvats [per segòns què] pressupostos de la Generalitat.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!