13 de febrer de 2008
1 comentari

Tourbolet Show

Aquest dies m’he trobat el meu barri ple de cartells ben atractius d’una interessant proposta que des de fa dos anys recorre el país de dalt a baix. És el Tourbolet Show, un festival itinerant creat i organitzat pels propis musics amb la voluntat d’eixamplar la nostra curtesa de mires i reivindicar gèneres avui tan vius com el hardcore, el nu-metal, el grunge, l’stoner, el hip hop o senzillament el rock’n’roll en la nostra llengua.

Els culpables de tot això són els propis grups que li donen vida. I això és el més interessant: la capacitat d’organització, difusió i promoció que han assolit és envejable. Com també ho és la seua qualitat i diversitat. És tracta de formacions valencianes com El Corredor Polonès, Bakanal, Gàtaca, Inòpia, Rapsodes, 121 db, Home Fòssil, Neuròtics i els fitxatges del nord Aürt i Rosa Luxemburg.

Doncs bé, el Tourbolet Show arrencarà la seua tercera edició el dissabte 16 de febrer en un concert que, presentat per Toni de l’Hostal, acollirà a gran part dels grups participants. Després recorrerà una quinzena de poblacions fins que el bolet acabarà d’esclatar definitivament el 22 de maig a la sala Loco Mateo de València.

Una nova ocasió per a conèixer, empapar-nos i desfogar-nos amb aquestes propostes que sorgeixen cada cop amb més força arreu de la nostra geografia.

+Web oficial del Tourbolet Show 2008 on trobareu tots els enllaços als grups participants, agenda de concerts i més informació d’aquest festival itinerant.

  1. Moltissimes gràcies.
    Aquestes petites grans coses fan que la gent que estem treballant en Tourbolet encara ens done més ganes de treballar.
    Esperem que aquesta actitud s’impregne en tots aquells que senten gratitud pel treball , més o menys, ben fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!