9-M: Sou rendició i derrota

(…)
Els polítics, ai, no canviaran mai. S’acosten les eleccions i vinga pensar en ells mateixos. Només. Enquestes encomanades sumen i resten diputats. Vet aquí la preocupació principal: veure quantes cadires escalfaran de més o de menys.  

Atès que el PP és el dimoni, i anar-hi a la contra a tothom engreixa, fot-li que és de Reus!. Aquí no importen els programes, ni les propostes.

I gairebé tothom vol un govern Zapatero. O sigui que tant és que voteu ERC, ICV-EUiA, CiU… els seus sufragis seran pel campió del super-estatut, de les macroinfrastructures, del poderós autogovern de què gaudim, pobre província sotmesa! 

Fixeu-vos, sinó, en les modestes peticions a canvi de vot: que si uns quilòmetres de carreteres més, que si el tren de Puigcerdà, que si les balances fiscals… peccata minuta. Els acords, prou que ho sabem, Madrid no els compleix. O sigui que n’obtindran, bons xicots, la meitat de la meitat, de la meitat. I encara gràcies. Ah, i quan Madrid-Zapatero els hi tombi l’estatut, què faran, pobrissons, què faran?!
 

Res, per tant, de sobiranismes, de concerts econòmics, de canvi social i nacional potent. Fuig, home, fuig, on vas a parar!, si això és el PSOE, sí, dona, el de Bono, Múgica, Guerra, Felipón… El de sempre, més espanyol i gairebé tant de dretes com l’Aznar.
 

És justament contra aquesta continuïtat mentidera i esclavitzadora, contra aquests pidolaires de pa sucat amb oli, contra aquests pocapenes milhomes… que demanem un vot coherent, ferm. De censura: el no vot. L’abstenció activa contra paranys i enganyaires. Contra la política de tots igual. Un no rotund a acotar el cap i a practicar la genuflexió… aquest és el nostre canvi.
 La resta, tota la resta, ja sabeu com va i com acaba. Renúncia i rendició. 

Nosaltres parlem clar: que us bombin: el nostre vot no que no el tindreu!

NO VOTIS, el 9-M

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *