El Bouquet d’A Syrah 2011 combina vinyes de mar i muntanya cultivades ecològicament sobre el característic sòl de sauló del terrer d’Alella. Rep una criança d’un any en bótes de fusta francesa, i és afinat durant mig any més en ampolla.
Bouquet d’A Blanc+ 2012. El vi blanc de criança del celler elaborat sobre la base del cupatge de dues varietats autòctones, la pansa blanca i la garnatxa blanca. És la tercera edició d’aquest vi d’alta gamma, amb excel·lents puntuacions a les guies especialitzades. El Bouquet d’A Blanc+ és el resultat d’un intens treball a la vinya ecològica de Can Boquet combinat amb un acurat procés de vinificació dins el celler. Del raïm collit manualment només se n’extreu el most flor, que és fermentat en bótes noves de roure durant tres setmanes i criat després tres mesos sobre les seves pròpies mares.
Bouquet d’A Pur Dolç. Aquest vi dolç suposa l’aportació més singular del celler tant per la seva reduïda producció (206 ampolles), com per la seva elaboració, diferent a la d’altres vins dolços de la DO Alella. Procedent d’una partida de garnatxa blanca que es va deixar madurar de forma natural al cep mateix fins a pansir-se, el novembre de 2011 va ser veremat a mà. El celler destaca el risc d’haver ajornat la collita fins el novembre, la qual cosa només és possible en determinades condicions climatològiques.
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!