VerdCel

Entre pedres, ens perdrem...

30 de març de 2012
Sense categoria
0 comentaris

L?hora de l’ara o mai


Ara ja fa uns anys que per primera vegada va arribar l’hora de l’ara o mai. I sort que la vida ens dóna segones i terceres oportunitats, perquè no sempre som prou valents per agafar allò que ens trobem amb les dues mans. Ara ja fa uns anys va arribar l’hora de mirar directament els ulls dels meus desitjos i l’hora de deixar d’amagar la necessitat de dir cantant allò que sent en silenci.


Intentem viure la vida autèntica i sincera, la vida desitjada, la vida compromesa. I aquesta vida, tant intensa, ens porta més d’un cop davant l’hora de l’ara o mai. Doncs bé, ja ho tenim ací de nou, després d’un grapat d’anys fent créixer la nostra música, tornem a tenir un ara o mai per despullar-nos davant tots vosaltres, per fer-nos vulnerables. Un ara o mai per acostar-nos, per cantar-vos a cau d’orella quan poseu el nostre disc mentre feinegeu per casa, de camí a la feina o en les nits que costa aclucar els ulls. Un ara o mai per sentir-vos a prop, partíceps com heu estat d’aquest projecte.


Dissabte serem un cop més allà dalt, que és tant a baix. Us ensenyarem allò que fa tant de temps que preparem, que pensem, que estimem. Dissabte voldrem compartir amb vosaltres la màgia de l’hora de l’ara o mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!