21 d'abril de 2011
Sense categoria
0 comentaris

El pla és tallar l’M-30 i acampar al ministeri de Leire Pajín

Comentari a El món a Rac1:

Que no pateixin els partits catalans. No estan fent el ridícul. No estan fent el ridícul perquè els ciutadans desconnecten al tercer dia en què, en estèreo, senten parlar d’unitat per un canal i escolten retrets per l’altre. Als catalans ens perd l’estètica. Què vol dir el PSC quan garanteix unitat si els expliquen l’estratègia o demana una trucada per donar suport a la reivindicació del fons de competitivitat. Si Nadal vol una trucada, que el truquin, li enviïn un tuit poètic o es parlin pel  WhatsApp amb Artur Mas, però, sisplau, que el PSC decideixi què vol ser quan sigui gran.

I, amb permís d’Imma Tubella, perquè la idea és seva, m’afegeixo a la petició que la propera manifestació dels treballadors de la sanitat no talli les rondes, sinó l’M-30, l’M-40 i l’M-50. Cada dia, fins que el president més triler de tots els temps s’avingui a pagar el que deu i, de retruc, el PSOE i el PP es comprometin a posar fi al drenatge de 15.000 milions anuals, reconeguts per ells mateixos, que fan perdre cada any a Catalunya, un 9% del seu PIB.

Quina és l’estratègia? Què els sembla acampar davant el Ministeri de Sanitat, ara que ja tothom sap que no té competències, fins que aquesta intel·lectual de nom Leire Pajín n’anunciï el tancament perquè fins i tot la seva suposada web en català és un frau?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!