Bona acollida de Poliblocs

La rebuda ha estat excel·lent. Blocaires, polítics de totes les sigles i internautes en general han aplaudit el naixement de Poliblocs, una eina més per a la catosfera política. Només una anotació conté crítiques, però tota la resta han interpretat que aquest portal és necessari. Gràcies a tots pels comentaris amables i per l’acollida expressada des dels vostres blocs. [Poliblocs, el portal de blocs polítics en català]

Nació Digital, Racó Català, Vilaweb, Tribuna Catalana, El Debat i Comunicació 21 se n’han fet ressò. CiU també ha fet difusió entre la seva bloquesfera.

Estem treballant en millores, correccions i novetats al directori de blocs. L’allau de correus demanant de ser-hi ens ha sorprès. Agradablement, s’entén. Les visites dels primers dies, també. Ens fan pensar que Poliblocs esdevindrà un punt de trobada de la catosfera política, complementari d’altres webs i blocs, és clar.

El naixement del portal de blocs polítics en català, per al conjunt de la comunitat virtual de parla catalana, sense fronteres ni sectarismes, amb voluntat de satisfer el conjunt de la bloquesfera dels Països Catalans inquieta i polititzada, ha de servir per dinamitzar-la, encara més si cal.

Gràcies a tots.

Per desgràcia, l’aparició de Poliblocs ha coincidit en el temps amb una mala notícia com és l’aturada de Contrastant, una web de referència que es mereix la nostra admiració i respecte. [Pere Cardús: Mala notícia! Contrastant: punt final] Han fet una gran feina. Però han dit punt i final. [Vilaweb: Punt i final de Contrastant] Crec que els periodistes els hi hem d’estar molt agraïts per la tasca que han fet, com a contrapunt a determinades pràctiques dels mitjans de comunicació. [Jordi Martí Font (CGT): Gràcies, gent de Contrastant]

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *