Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

22 de setembre de 2006
0 comentaris

Bloc del dirigent de Convergència Antoni Vives

Antoni Vives, vicesecretari general de Convergència i director de la Fundació Ramon Trias Fargas, estrena bloc. S’afegeix a un altre recent de CDC. [Bloc del diputat de CiU al Congrés Carles Campuzano] I ho fa amb força, ja que la tercera anotació que escriu és per criticar el tinent d’alcalde de Barcelona Jordi Portabella (ERC), per la seva decisió de no assistir al pregó de La Mercè [“Lindo pregón”]. Serà interessant seguir el bloc del dirigent nacionalista, ja que Vives és el responsable d’estratègia electoral de l’alcaldable de CiU Xavier Trias [Xavier Trias: de la poma a l’escombra]. Vives (a la foto) és sensible a les noves tecnologies, tal com demostra ImaginaBCN. Tot i que el seu bloc està un xic abandonat.

Precisament un regidor convergent, el blocaire Jaume Ciurana, escriu sobre El pregó de La Mercè. El tàndem Vives-Ciurana a la bloquesfera es preveu incisiu, especialment en aquest tram final de mandat municipal i amb el relleu de Jordi Hereu per Joan Clos [ “Jo també vull un estat propi” (VI), L’aparell del PSC, La metàfora del Carmel i Clos canvia Barcelona per Madrid]. Segurament també els acompanyarà Genís Boadella. [Bloc del president de la JNC a Barcelona].

Una altra incorporació nacionalista de Barcelona és la del bloc de Carles Agustí, president de l’agrupació de Convergència de Gràcia i portaveu municipal de CiU al districte, a part d’assessor del grup parlamentari.  

Per al·lusions

Ara que parlo de blocs convergents, volia agrair al regidor de CiU i home fort de Convergència a Mataró, Joaquim Fernàndez, els comentaris que em dedica a El meu “meme” de blocs. Gràcies, Quim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!