Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

5 de febrer de 2010
0 comentaris

Fotos dels quinze anys d’El Punt del Maresme

El Punt Maresme 1994

Preparatius de la sortida de l’edició del Maresme a la redacció d’El Punt a Girona. M’acompanyen Josep Soms, Montse Martínez i Francesc Santiago, al darrere es veuen Irene Caparrós i Iolanda Mármol. Era finals del 1994.

El Punt Maresme 1995

Jordi Molins ens ensenya a pautar i treure planes. Aleshores encara es fumava a les redaccions. Els aprenents de maquetadors som Eduard López, Albert Camps, Albert Calls i, tapat pel pantallot, Albert Font. Deuria ser gener del 1995.

El Punt Maresme 1995

Primer número zero d’El Punt del Maresme, a la rotativa de Rotimprès, amb Manuel Cuyàs i Eduard López. Era gener del 1995. Després vam anar a fer un gintònic al Numu amb en Joan Vall Clara.

El Punt Maresme 1995

Festa de presentació del diari a Mataró, a la discoteca Das Andere. Els assistents fullegen el primer exemplar, del 2 de febrer de 1995. Parlo amb Guillem Aresté, aleshores president comarcal d’Unió Democràtica, i darrere meu hi apareix el llavors cap de llista del PP a Mataró, Joan López.

El Punt Maresme 2001

Redacció d’El Punt a Mataró, diria que el 2001, quan vaig rellevar en Manuel Cuyàs com a director. En primer terme, d’esquerra a dreta, David Marín, Eva Viñals, Manuel Cuyàs, Saül Gordillo i Ana Villaverde. Drets, Francesc Santiago, Ure Comas, Fàtima Dominguez, Jordi Vilamitjana, Montse Martínez, Elena Ferran, Xavier Agustí, Guadalupe Barrena, Laura Juanola, Eva Font i Enric Gamell.

El Punt Maresme

Equip de futbol de la redacció d’El Punt del Maresme. Ajupits, d’esquerra a dreta, Sergi Bancells, Josep Soms, Xavier Agustí, Joan Puget, (?) i Antonio Cañete. Drets, en Víctor Vidal, Roland Ledo, Jordi Arnó, Saül Gordillo, Enric Gamell i Xevi Galceran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!