Els misteris de l’agricultura de secà estrenen l’Espai Celler

Amb la presentació del llibre “Terra i Pedra: Agricultura de Secà” editat per la Fundació El Solà hem donat al tret de sortida a un nou espai dins de la Cooperativa, l’Espai Celler que a partir d’ara us oferirà activitats relacionades amb el món de la nutrició.
Amb La Fundació El Solà ens hem endinsat en els mètodes tradicionals de l’agricultura de secà de la Terra Alta i en concret de la població de La Fatarella. En aquest llibre podem descobrir com és aquest conreu, quina ha estat la seva evolució i sobretot com la terra afecta els productes que després tindrem a taula. Una lliçó d’agricultura que ha acabat amb un tast de vins de la Terra Alta, formatge, codony i fruits secs.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *