Run For Fun .. Mar i Murtra de Blanes 20 km.

Avui dilluns 74,5 kg.

Mar i Murtra 20 km amb pujadetes. Temps 1h 34 07 minuts.

Em va guanyar en Rafa Jofresa.

Sortida "pole" amb Ricardinho. Ell em va recomanar les sabatilles voladores…. Tenia dubtes.. si les de muntanya o les voladores… Al final encert total… el camí estava en perfectes condicions.

1a Cursa divertida de la Temporada. La meva primera participació. Temps fantàstic. Circuit 10. Organització… perfecte. Éxtit de participació. Treball fantàstic per les cames :-).   La propera setmana Mitja Marató de Terrassa.

Crónica del Diari de Girona:

Gran èxit de participació a la Mar i Murtra amb més de 950 corredors  DDEG, BLANES. – General

16/01/2006 – La divuitena edició de la cursa Mar i Murtra va tornar a batre records de participació i amb més de 950 corredors és consolida com la cursa de fons amb més afluència de la demarcació gironina. Tommi Tolkko va ser el guanyador completant els vint quilòmetre de recorregut amb un temps final de 1:09:39. Darrere seu varen entrar Oscar Rodríguez (CA Calella), 1.10.13, i el corredor del Fila Domingo Catalan, Ricard Verge, amb 1.10.23. En la classificació femenina, Annabel Fernández (1.30.01), Isabel Martínez (1.30.39) i Maria Isabel Bolivar (1.32.55).
Resultats de la Cursa a la web Oficial . |
El bon temps i l´atractiu recorregut, amb sortida i arribada a la platja de Blanes, va provocar un nou augment en la participació. Els organitzadors, el club Fondistes Blanes, volia tancar la participació amb 850 corredors però la presència de nombrosos atletes els va obligar a passar d´aquest límit. El bon temps va afavorir la participació en un cursa més concorreguda que les de Ripoll o Girona. Els organitzadors van mostrar-se satisfets pel nivell exhibit a la cursa i l´alta participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!