L’ESGOTAMENT PROGRESSIU DEL GOVERN MUNICIPAL

Ple d’octubre: Desfilada de reivindicacions ( VI )

Després d’un debat estèril sobre el que podria haver estat i no va ser la Companyia d’Aigües de Sabadell i qui s’emporta els guanys, s’aproven els acords de la Junta General d’Accionistes feta el mes de maig. El retard en portar-ho al Ple es fa incomprensible a no ser que, com diu el representant de l’Entesa per Sabadell, el govern municipal està esgotat fins el punt de no poder portar a terme la gestió quotidiana de l’Ajuntament.

Una possible confirmació de l’esgotament es posa de relleu en el següent dictamen, on s’aproven les modificacions que el Departament de Justícia de la Generalitat demana per a l’adaptació definitiva dels estatuts de la Fundació Pública Miquel Agustí, impulsada per l’Ajuntament per a la millora i promoció de les varietats agrícoles tradicionals. Entre altres, el Departament de Justícia diu que no procedeix incorporar el caràcter de la fundació en la seva denominació. S’ha d’eliminar el qualificatiu de “pública” en aquesta nova modificació dels estatuts. El desgavell de la gestió municipal es manifesta a tots els nivells.

A l’últim dictamen el govern proposa donar llum verda a l’empresa mixta que realitza la transformació de l’enllumenat públic, per realitzar una nova inversió de 873.000 euros que s’amortitzen amb els estalvis econòmics que s’obtindran en la reducció del consum.

L’actuació de l’empresa ve de lluny (EL SOMNI DE QUALSEVOL ALCALDE  O ALCALDESSA) i  segons els informes tècnics s’estan aconseguint els resultats esperats. A pesar d’això, l’empresa ha estat sancionada per un incompliment inicial del contracte i la proposta d’avui es veu com una complicació més per fer-ne  el seguiment i constatar-ne els bons resultats. A banda es considera massa elevat el marge comercial reservat per a l’empresa.

Al finalitzar la inversió és autoritzada amb les abstencions del PP, Entesa i EUiA, la decisió en contra de CiU i el vots favorables d’ICV i PSC.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *