¿Qué es el PA d` un domini?

Què és el Domain Authority (DA)?
Autoritat del domini en espanyol, amb una escala del 0 a 100, es tracta doncs, d’una mètrica desenvolupada per MOZ on mesura l’autoritat d’un domini. Com més alt sigui el valor, major possibilitat es disposa de posicionar a les serps, encara que té els seus matisos, com bé t’ho diré en el següent paràgraf.

Aquest valor serà igual al domini arrel que per als subdominis, per això no t’estranyis que trobis blocs a WordPress.com o Blogspot amb un parell de continguts i tinguin un DA superior a 85.

Això no vol dir que pel fet de crear-te un bloc, ja sigui en blogger, wordpress.com, blogspot i altres, tinguis major disposició a posicionar la teva web. Per això, hi ha una altra mètrica que no sayudará una mica més a resoldre aquesta incògnita.

Què és el Page Authority (PA)
Autoritat de Pàgina en espanyol, aquesta mètrica també desenvolupada per MOZ mesura el valor de 0 a 100 l’autoritat d’una pàgina en concret, és a dir, oferirà diferent valor segons la URL d’una pàgina en concret, això significa que, a major puntuació, major serà la possibilitat de posicionar a les serps.

Després de l’abandó de PageRank, els webmaster han hagut de basar-se en altres mètriques per mesurar el valor d’un lloc web i els seus enllaços, d’aquesta manera va ser com el PA i el DA de Moz s’ha estandarditzat, però sens dubte hi ha altres mètriques, una més fiables que altres per mesurar l’autoritat d’un lloc web.

Per tant, veient les definicions de tots dos conceptes, podem dir que el DA i el PA són mètriques que ajudaran els webmaster i als SEOs per mesurar la qualitat de undominio, ja sigui de la competència o bé de webs que es vulguin obtenir backlinks.

Agencia seo barcelona

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *