Pere Meroño

Diari d'un eurocomunista del #PSUC

25 de febrer de 2016
0 comentaris

“Repensar el Futur” la III Assemblea General Ordinària

Us volem informar que el proper diumenge 13 de març del 2016, el moviment celebrarà la III Assemblea General ordinària al Teatre-Auditori de Cornellà, amb l’objectiu de presentar el balanç i l’estat de comptes de l’any 2015 i debatre sobre el futur del Procés Constituent i les línies d’acció per al 2016.

Després d’un 2015 marcat per les conteses electorals, el Procés ha de repensar el seu projecte, la seva estratègia i avaluar els canvis a fer en la seva organització. A més curt termini també ha de decidir quines accions futures vol fer per durant el proper any per continuar la mobilització social i política i, a la vegada, debatre com vol participar del procés constituent que s’obre a Catalunya perquè sigui realment un procés fet des de baix, amb participació popular.

Us volem fer saber que, com a membres adherits el seu dia al Manifest fundacional, podeu participar del debat de l’assemblea general inscrivint-vos a través d’una assemblea local o bé sectorial de Procés constituent.  A la pàgina web del moviment (www.procesconstituent.cat ) hi trobareu la informació, les adreces i contactes de les assemblees, i a l’agenda, les reunions de debat dels documents que es presenten a l’assemblea. S’ha habilitat un fòrum intern de debat i de recopilació d’esmenes perquè es puguin recollir el màxim d’aportacions, idees i propostes de tothom per tal de valorar conjuntament les accions i els objectius futurs del moviment.

Ordre del dia (provisional):

9.30h-10:30h (acollida i acreditacions)
10:30-12:00h: Aprovació de la Mesa, Ordre del dia i funcionament; balanç, estat de comptes i presentació del cens del moviment; breu descans.
12:30-14:30h: Primer bloc de discussió del document base i esmenes.
14:30-15:30h: Dinar
15:30-17:45h: Segon bloc de discussió del document base i esmenes. Votació final.
17:45-18:30h: Presentació de mobilitzacions i Actuació final.

Esperem que us animeu a participar-hi!

Coordinadora del Procés Constituent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!